CONTACTEER ONS

Contacteer ons

RIOLERINGSTECHNIEKEN

Rioolaansluiting dmv gestuurde boring.

RIO-CONSTRUCT en MDS BOUWWERKEN STELLEN  VOOR:

Kleinste gestuurde boormachine op de markt voor horizontaal gestuurde boringen.

Met veel trots stellen Rio Construct en MDS BOUWWERKEN hun nieuwste aanwinst voor welke momenteel uniek is in de Benelux.

Met deze GRUNDOBORE 200S machine zijn we in staat om horizontaal gestuurde boringen uit te voeren voor allerhande toepassingen van diam 50mm tem 400mm al dan niet onder de gewenste helling tot lengtes van +/-25m. Dit zowel voor de private als de openbare markt. 

Gezien onze machine is uitgerust met een FALCON 2 detectiesysteem met targetdrilling kunnen we met uiterste precisie elke boring uitvoeren.

Het grootste voordeel van deze machine is eveneens dat we de boormachine kunnen opstellen in een werkput met afmetingen 1,2m/1,2m of in een ronde toezichtkamer diameter 1000mm en gezien de we de machine kunnen demonteren kunnen we deze eveneens opstellen onder nutsleidingen

Deze machine is dan ook perfect om op te stellen in stedelijk gebied of op locatie waar heel weinig plaats is en een boring noodzakelijk.

Deze machine zal eveneens worden ingezet bij Vivaqua voor het uitvoeren van rioolaansluitingen onder drukke wegen en tramsporen, hierbij zullen we vanuit een beperkte werkput tegen de gevel door de mantoegankelijke riolering boren en de buizen in Hdpe SLR module intrekken via de openbare riolering. 

Wij staan ter beschikking voor al uw projecten en zoeken graag samen met u naar de gepaste oplossing.